Politica de returnare
În decurs de 30 de zile de la livrarea produsului, aveți posibilitatea de a-l returna, numai în condițiile în care produsul nu prezintă urme de deteriorare.

Produsele pot fi returnate numai prin intermediul Memo Express sau prin aducere personala la oficiul Constantin Nautics Moldova și trebuie însoțite de certificatul de garanție pentru a fi schimbate în cazul în care nu sunteți mulțumit de acestea.

Produsele comandate care prezintă defecte de fabricație pot fi trimise la sediul nostru prin intermediul unei firme de curierat rapid (costurile cu transportul fiind suportate integral de Constantin Nautics) sau prin aducerea lor la sediul nostru. Acestea vor fi schimbate cu alte produse identice sau alte produse de aceeași valoare.

Produsele comandate greșit (mărimi greșite) pot fi schimbate cu alte produse identice dar de mărimi diferite sau cu alte produse similare de aceeași valoare în intervalul de 30 de zile de la achiziționare, însă, în acest caz, clientul va suporta costul tranportului tur-retur integral dacă nu le poate aduce personal la unul din magazinele proprii din Bucuresti, Ploiesti sau Constanta. În acest caz, produsele trebuie însoțite doar de certificatul de garanție.

Nu se pot returna:

– produsele comandate în mod expres la cererea cumpărătorului și care nu faceau parte din stoc la momentul comenzii;

– produsele care nu mai au certificatul de garanție (după caz);

În acest caz, politica de rambursare a banilor nu va fi aplicată, urmând ca produsul să fie expediat cumpărătorului pe cheltuiala acestuia (livrare cu ramburs).

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (retururi repetate). Ne rezervăm dreptul de a pune ban pe IP-ul clienților care au facut comenzi online pe care le-au refuzat fără justificare.

Plasarea unei comenzi și refuzul nejustificat de a ridica comanda constituie infracțiune iar vânzătorul își rezervă dreptul de a acționa în instanță cumpărătorul până la recuperarea prejudiciul creeat.

Drepturile de returnare nu se acordă produselor speciale dacă acestea au fost fabricate sau modificate conform comenzilor specifice ale cumpărătorului.

Renuntarea la cumpărare

Conform legislației în vigoare, renuntarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Politica de rambursare a banilor este de 30 de zile.

Garanția acordată

Societatea acordă garanție de 30 de zile pentru toate produsele comercializate cu condiția ca defectele produselor livrate să se datoreze erorilor de fabricație sau deficienței materialelor.

Se exclud din categoria produselor pentru care se acordă garanție, acelea:

– cu defecte apărute în urma utilizării necorespunzătoare;

– produsele care au fost modificate;

Defectele care intra sub incidența garanției – determinate și evaluate de societatea noastră – vor fi astfel corectate: produsele vor fi fie reparate și livrate gratuit, fie înlocuite cu un produs echivalent perfect funcțional. Asigurarea aspectelor legate de garanție nu presupune prelungirea sau reînoirea perioadei de garanție pentru produsul în cauză.

Drepturile de proprietate asupra produselor livrate

Până la plata prin ramburs a comenzii livrate, clientul nu poate pretinde că produsul îi aparține cu drept de proprietate, și nici nu îl poate oferta terților.

Exonerare de răspunderi

Specificațiile tehnice și prețurile produselor prezentate în acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o notificare în prealabil (cu excepția cazului în care ați efectuat deja o comadă online care a fost achitată prin card bancar, iar aceasta a fost verificată și confirmată telefonic de un operator al societății noastre).

Societatea nostră nu garantează că informațiile legate de produsele cuprinse în acest site nu sunt fără erori. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putând prezenta mici diferențe în ceea ce privește culoarea, aspectul, design-ul cuiului sistemelor de prindere cu cheie, ș.a. datorită faptului că sunt lucrate manual și nu produse în serie.