Despre companie

О компании

Constantin Nautics este o companie înființată din pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă navigație. Fiind un împătimit al navigației, fondatorul companiei a început crearea unei linii de accesorii care să îi permită să păstreze cât mai mult din amintirile plăcute petrecute la bordul unui yacht în timpul navigării și, de aceea, toate accesoriile produse de companie sunt create din materiale folosite exclusiv pentru vasele cu vele.

Accesoriile Constantin Nautics pot fi purtate atât la ținute sport cât și la ținute smart-casual, marea majoritate a accesoriilor fiind unisex. Prin natura materialelor din care sunt construite, acestea pot fi purtate tot timpul, în condiții de umiditate, căldură sau frig fără a se deteriora sau a-și modifica forma, aspectul sau calitatea.

Toate produsele Constantin Nautics sunt confecționate manual și sunt creații originale. Acestea se adresează tuturor împătimiților de sporturi nautice care doresc să își amintească de momentele plăcute din timpul unei navigări reușite sau pur și simplu celor care doresc să poarte accesorii originale lucrate manual.

Аутентичность

Brățări nautice cu cristale Swarovski
Constantin Nautics, în colaborare directă cu compania producătoare a cristalelor Swarovski, confecționează brățări nautice cu celebrele cristale încastrate. Certificatul care atestă că suntem colaboratorii direcți ai acestei companii poate fi vizualizat mai jos în pagină.

 

 

Certificări

Mai jos aveți cele două certificate care atestă faptul că produsele noastre îndeplinesc standardele Oeko-Tex Standard 100 stabilite pentru produsele cu care și copiii pot intra în contact, precum și standardul ISO primit de furnizorii noștri de materiale.

Аутентичность
Аутентичность
Аутентичность

HARTA BRAND-ULUI

Наша продукция известна более чем в 25 странах мира!
Ниже можете увидеть страны где есть официальные представители или где можно заказать нашу продукцию.
О компании